NATHALIE

Voor Nathalie is haar carrière van start gegaan bij de Hermitage* als ambulant medewerker. Hier heeft ze Steven ontmoet en leerden Steven en Nathalie elkaar steeds beter kennen. Nathalie was op dat moment nog bezig met haar opleiding 'Horeca ondernemer manager'. Deze heeft ze afgesloten met een stage in Amerika, bij Chateau Elan Winery & Resort. Na het succesvol afronden van haar opleiding is Nathalie ook van start gegaan bij Niven*. Hier vervulde ze de functie van assistent Maître / Sommelier. Haar passie voor wijnen heeft ze hier gekregen en samen met Steven verder ontwikkeld. Van hieruit heeft wijn altijd een rol gespeeld in hun leven. De volgende stap in de horeca was restaurant Mezger (Maître) voor 2 jaar. In totaal heeft Nathalie maar liefst 10 jaar ervaring in de horeca waarvan grotendeels in het hogere segment.

OVER ONS

Achter elke fles zit een verhaal: Soms is het een romantisch verhaal dat de fantasie prikkelt, soms is het een verhaal waarbij de expertise van de wijnbouwers naar voren komt. Dit maakt het werken met wijnen zo mooi.

Na beide jaren in het hogere segment van de horeca gewerkt te hebben, hebben Steven van Roemburg (Maître / Sommelier) & Nathalie Antes (Maître) besloten een nieuw avontuur aan te gaan. Beiden willen de liefde voor wijn en de kennis over deze wijn graag delen met anderen. Met deze enorme passie was het besluit snel gemaakt. De start van een eigen wijnbar werd zo een feit.

In WINEBAR Gris Sec kan ingewikkeld worden gepraat over wijn, echter de kracht zit vooral in het feit dat ze wijn heel toegankelijk maken. Bij Gris Sec wordt de perfecte wijn, passen bij de smaak van de gast uitgezocht.

Op deze manier worden er bij Gris Sec niet normale ‘wijn – spijs’ combinaties gemaakt. Gris Sec maakt ‘wijn – spijs – gast’ combinaties.

Met als resultaat een goed glas wijn passend bij jouw smaak in combinatie met een lekkere bite.
 

STEVEN

Het begon voor Steven bij de Hostellerie Schuddebeurs. Hier kwam hij in aanraking met wijn en de hogere gastronomie. In deze drie jaar heeft hij zijn leermeester diploma gehaald en is sindsdien ook leerlingen gaan opleiden. Na de Hostellerie is Steven van start gegaan bij de Hermitage* en heeft zichzelf opgewerkt tot assistent Maître / Sommelier. Hier heeft hij Nathalie ontmoet. Na de Hermitage* ging Steven aan de slag bij Niven* en is hier Maître / Sommelier geworden. Hier heeft hij de wijnacademie afgerond en is Register Vinoloog geworden. Na 5,5 jaar gewerkt te hebben bij Niven* is  hij samen met Nathalie naar Zeeland terug gegaan en begonnen bij Restaurant Meliefste als Maître / Sommelier. Restaurant Meliefste wordt gerekend tot de top van Nederland aldus Gault Millau (17 punten).  Hiermee heeft Steven zijn sporen verdiend in de horeca. 

© 2019 by Grissec, Zierikzee

  • Winebar Gris Sec
  • Wine bar Gris Sec
  • Instagram Winebar Gris Sec