top of page

OVER ONS

Achter elke fles zit een verhaal: Soms is het een romantisch verhaal dat de fantasie prikkelt, soms is het een verhaal waarbij de expertise van de wijnbouwers naar voren komt. Dit maakt het werken met wijnen zo mooi.

Bij Gris Sec Restaurant & Winebar kan ingewikkeld worden gepraat over wijn, echter de kracht zit vooral in het feit dat ze wijn heel toegankelijk maken. Bij Gris Sec wordt de perfecte wijn, passen bij de smaak van de gast uitgezocht.

Op deze manier worden er bij Gris Sec niet normale ‘wijn – spijs’ combinaties gemaakt. Gris Sec maakt ‘wijn – spijs – gast’ combinaties.

Met als resultaat een goed glas wijn passend bij jouw smaak in combinatie met lekkere gerechten!
 

IMG_6047-2.jpg

NATHALIE

Nathalie is de eigenaresse van Gris Sec Restaurant & Winebar.

Haar intentie is om iedereen te laten genieten bij Gris Sec, van alle heerlijke producten die zij daar serveert.  

 

Voor Nathalie is haar carrière van start gegaan bij de Hermitage* als ambulant medewerker. Nadat ze haar Horeca opleiding had afgemaakt is ze gaan werken bij Restaurant Niven*. Hier vervulde ze de functie van assistent Maître / Sommelier. Haar passie voor wijnen heeft ze hier gekregen en heeft dit verder ontwikkeld. Van hieruit heeft wijn altijd een rol gespeeld in haar leven. De volgende stap in de horeca was restaurant Mezger (Maître) voor 2 jaar. In totaal heeft Nathalie maar liefst 14 jaar ervaring in de horeca waarvan grotendeels in het hogere segment.

bottom of page